| desislava |
| | strahotni,neostariava6ti par4eta,nose6ti nostalgia i mnogo 4uvstva.6te se radvam ako ima o6te takiva. |
 |
 | Diana |
| | dale4e ot semeistvoto i ve4e ne v parva mladost,kakav balsam 3a du6ata.blagodarq |
 |
 | Vanya |
| | super sa.stari,no prekrasni.napravete i drug album |
 |
 | Гери |
| | Стархотен албум!Ако имаше и с 1000 щях да го оценя :) |
 |
 | mihail |
| | Песните са хубави,но все стари!Как може да няма от новите изпълнители!Нима няма добри песни и текстове от новите певци?Има например "КАРИЗМА"!Нека не хвалим само старото,а погледнем НАПРЕД И НАГОРЕ понеже и старите са били млади,ама е нямало кой да ги оцени.Затова млади сега можете и ги оценете!
|
 |
 | mihail |
| | Песните са хубави,но все стари!Как може да няма от новите изпълнители!Нима няма добри песни и текстове от новите певци?Има например "КАРИЗМА"!Нека не хвалим само старото,а погледнем НАПРЕД И НАГОРЕ понеже и старите са били млади,ама е нямало кой да ги оцени.Затова млади сега можете и ги оценете!
|
 |
 | MERİ |
| | privet ot istanbul...pesni na mladosta ni... pozdravyavam vi... cakam s netırpeniye da poluca cd tuk |
 |
 | Гери |
| | Страхотно,невероятно,нямам думи,това е класика и никога няма да умре. |
 |
 | alek |
| | katastrofa |
 |
 | Evropa |
| | Te ve4e me raz..aha... |
 |
 | Karabasov |
| | Poznavam na6i samouki kitaristi, deto mogat, da razrevat cjala Evropa! |
 |
 | linda |
| | naj dobri ste bravoooo.pozdrav ok makedonija.prodollzhete |
 |
 | lara |
| | s edna duma super |
 |
 | radi |
| | много ми харесва сайта е номер №1 |
 |
 | vili |
| | mnogo ama naistina mnogo HYDAV albym az obicam vsicki Емил Димитров Група те и т. н. |
 |
 | paenceto |
| | e naznam to4no noe sa gotini ama mnogo |
 |
 | bogi |
| | Невероятни песни, това е най-голямото музикално богатство на страната ни. Добре е че са събрани в едно и когато някой като мене иска да слуша българска музика да има къде да я намери :) |
 |
 | natali |
| | tuk sa nai hubavite balgarski pesni sabrani ve edno |
 |
 | keti |
| | tuka sa naistina nai xubavite BG pesni na nai velikite ispalniteli |
 |
 | emigrant |
| | tuk sa edni ot nai-golemite imena na balgarskata estrada.4udesno e da si spomni6 minaloto. |
 |
 | emigrant |
| | strahotna kolekcia.az sa6to sam izrastnal s tezi pesni.moqta ocenka e 10 |
 |
 | lili |
| | kak mojete da slu6ate takivi pesni be ?????
nz no az ne moga da slu6am takivi ne6ta !!!! |
 |
 | carlota re6etkata |
| | aweeeeeeeeeeee, pa4i s pa4i takia!!!! iskam sao da vi pitam : abe vie nemate li si druga rabota ta sao prostotii pi6ete po razni si saitove???!!!! a? ili dokato roditelite vi rabotiat i izkarvat pari i posle vi gi dadat da si kupite zakuski ili ne6o druoooooo, vie komentirate 4algajii ili metali ili ne znaam ko...... awe stegnete se be xoraaa, za kade otiva bulgaria!!!!! |
 |
 | abv |
| | prodaljavaite da sazdavate takiva CD-ta. vinagi shte ima takiva kato men koito da gi slushat. ami ta tova e klasikata na Bg. pop muzikata. |
 |
 | abv |
| | super. drugo ne moga da kaja.za tezi koito sa izvan stranata tova e neshtoto koeto ni svarzva s neia. |
 |
 | vik4an |
| | ZDRAVEITE AZ SAM VIKTORIA DOLO SAM VI PISALA AZ NA MNOGO MESTA SAM SI DAVALA MNENIATA MNOGO HARESVAM BALGARSKITE PEVISI NIAKOI MNOGO GI OBIJDAT EEEE VSE PAK VSI4KI HORA SI IMAT MNENIA I TUK SI GI DAVAT NO AZ STE VI POSAVETVAM DA SLU6ATE PESENTA NA TONI DIMITROVA AH MORETO 4AO OT MEN I PAK STE VI PI6A:VIKI |
 |
 | viktoria |
| | malko informasia za men az sam gotina i mnogo sladka imam mnogo po4itateli haresvam dve mom4eta no ne kazvam kak se kazvat bih iskala da pojelaia na vsi4ki hora mnogo zdrave stastie i nai-ve4e lubov s obi4 k1m vsi4ki:viki |
 |
 | Diko Nikov |
| | Kak da glaguv s odobrenie kogato nay-dobrite muzikanti na bg-roka ste gi postavili neyde v nezaslujena poziciq.Vqrno 4e Sognal sa sviknali da budat tupkani ot vsqkakvi nomenklatur4ici i zlovredni elementi prez izminalite 29 godini.Vuoreki vsi4ko Signal sa i si ostavat nomer 1 v surcata na bulgarskata na cenitelite na bg-rock |
 |
 | valushko |
| | ot izdatelia - za sazdavane na vtora chast s nai-hubavite pesni iskame poveche vashi mnenia i predlojenia |
 |
 | n |
| | Za nishto ne vredete! |
 |
 | n |
 |
 | n |
 |
 | n |
 |
 | n |
| | Za nishto ne vredete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
 |
 | comprehend man |
| | НАПРАВО КЛАСИКА ,ВЪРХОВО ПОСТИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ЕСТРАДА-А КОЛКО ОЩЕ ИМА ТАКИВА СЛАВА БОГУ |
 |
 | valeri |
| | Bojestveni pesni,no ima pone o6te 40 takiva.Kupuvam go! |
 |
 | magi |
| | Albuma e super.Tezi pesni ste se sluhat c godini napred. |
 |
 | Eray |
| | Pesnite sa super.Nai dobrite ot Bulgarkata estradna muzika |
 |
 | nicki |
| | Strahoten album s naistina dobri pesni. Nemoga da razbera kak Lili Ivanova e predstavena sas SHTURCHE. Pri tolkova hubavi pesni kato: "Camino", "Dve hubavi ochi", "Osadeni dushi", "Maika mi"...i mn drugi, sa vkliuchili SHTURCHE? |
 |
 | GABITY |
| | neveroqten album. |
 |
 | petar |
| | 4udo prekrasni sa |
 |
 | Mira |
| | Syper!Prosto varha!Edin albym,koito triabva da pritejavam! |
 |
 | fery |
| | super ste |
 |
 | mary |
| | tova e nai gotinia album koito sam 4uvala i vigdala napravo tova e super |
 |
 | Petia |
| | Albumat e strahoten.Jalko, 4e v posledno vreme ka4estvenata muzika ne se ceni dostata4no |
 |
 | Наталия |
| | Какво да кажа - "Богатство", "Светът е за двама", "Булевардът", "Телефонна любов", "Люлякови нощи" - няма по-хубаво от тях. Албум за всички времена. Всички ги имам на касети, но ще прежаля парите, ще си купя и CD. |
 |
 | bobusa7 |
| | Kogato si na dalech ot BG i samo prochetesh zaglaviata na tezi pesni, hilyadi spomeni izpluvat v saznanieto ti. Ako i gi slushash - vrashtash se godini, godini nazad. Pesnite kato "Majchice sviata", "Edin nerazdelen klas", "Edna bylgarska roza" te karat da si zadadesh vaprosa Ne e li mnogo visoka tsenata na emigrantsvoto? otgovorat e "Ti uzhasno zakysnia" |
 |
 | Вики |
| | Страхотни са!Наистина!Мисля само,че Роси Кирилова е изпусната от албума:))) |
 |
 | *BaBy*G* |
| | vsichkite tezi pesni sa straxotni napravo, makar i po mladite da sme s po drugi razbirania, no i tezi pesni slushame zashtoto sa edni ot nai istinskite i straxotni bulgarski hitove :)Sajelqvam che veche ne se pravqt takiva pesni :'( |
 |
 | Cecka |
| | Az sam jena na 50 god.-tova sa pesni na moiata mladost!Obi4am gi i odobrqvam izbora, no moje i o6te po-dobar podbor-sigurno e mnogo trudno!Predlagam,,Za teb Bulgaria''na Mi6o Bel4ev |
 |
 | lora |
| | Pesnit naistina sa nai-hybavite |
 |